Utveckla en app

Det finns mycket pengar att tjäna på appar, både att jobba med apputveckling och att som företag erbjuda en egen app. Det finns olika typer av appar. Hur avancerad app ditt företag behöver beror på appens innehåll.

Ta hjälp för bättre apputveckling

Det är spännande att komma på och utveckla en app. Du tror att ditt företag kan utvecklas genom att också ha en app. Ett smidigt sätt att få fler försäljningar eller ännu en tjänst att erbjuda dina kunder. Eller så är du en privatperson som kommit på en app som du vill utveckla, antingen som gratis verktyg eller för att sälja. När du utvecklar en app är det smart att ta hjälp av Prototyp som är specialiserade på appar. De kan både hjälpa dig att utveckla appen och att utveckla rätt slags app. Det finns mycket att tänka på: Ska du välja en native-, webb- eller hybridapp? Du behöver också fatta beslut kring det tekniska ramverket och naturligtvis skapa en app som verkligen är användarvänlig. Användaren måste vara i fokus. Gå in på Prototyp och få hjälp med din apputveckling så att du kan erbjuda bästa möjliga app.

Utveckla ny app

För att en app ska bli nedladdad och intressant för användarna måste den lösa en problem. Att skapa ett spel är också att lösa ett problem (vad folk ska göra på fritiden). Eftersom det finns så många appar att välja mellan är det klokt att du inte bara härmar och utvecklar ett annat företags app, utan verkligen skapar något nytt. Det är många som kommit på en appidé, utvecklat den och sedan skapat ett företag av appen.

App till företaget

Det är mycket smart att som företag kunna erbjuda kunderna en egen app. Först och främst blir appen och ikonen som en miniannons som dina kunder har på sina mobiler. När de ser appen blir de påminda om ditt företag. För det andra kommer försäljningen av dina produkter eller nyttjandet av dina tjänster att öka. Det blir lättare att handla av dig om du har en app. Du kan skicka pushnotiser om rabatterbjudanden och att de inte checkat ut kundkorgen. Om du är ett tjänsteföretag inom till exempel ekonomi är det mycket effektivt att ha en app som kan hjälpa kunderna att snabbt räkna ut moms, skattesatser och dylikt. Genom att erbjuda kunderna appar som hjälper dem i vardagen och som helst löser problem åt dem alldeles gratis, kan du mycket enklare bibehålla en god kundkontakt.