Hyr en kontorsplats till ditt företag

Börjar företaget växa ur hemmakontoret samtidigt som det inte finns budget för att köpa en ny lokal? Då finns det en lösning. Genom att hyra plats på ett kontorshotell kan företaget få tillgång till fräscha lokaler i Uppsala med närhet till Stockholm. Här berättar vi hur.

Hur fungerar ett kontorshotell?

Du kanske funderar över vad ett kontorshotell är och vilka fördelarna är med att hyra en plats på ett kontorshotell i Uppsala till ditt företag? Då ska vi berätta närmare här. Ett kontorshotell är precis vad det låter som, nämligen ett hotell med kontorsplatser där olika företag kan hyra in sig. Det fungerar att arbeta på ett kontorshotell både som ensamföretagare och som ett företag med många anställda. Fördelarna med att hyra plats på ett kontorshotell i Uppsala istället för att köpa en egen lokal är många. Eftersom kontorshotellet finansieras av många hyresgäster har man ofta råd att investera i mer centrala lokaler än vad man har råd med som egen företagare. De flesta kontorshotell erbjuder dessutom fräscha lokaler med flertalet konferensrum och en reception. Det gör att företaget får en professionell inramning. Har du arbetat hemma under pandemin eller är du ensamföretagare? Då kan man lätt känna sig isolerad och lida brist på social samvaro. Då ger ett kontorshotell tillgång till social samvaro. Konceptet har blivit så populärt att det öppnas nya kontorshotell över landet hela tiden.

Slipp fastighetsskötsel

När du äger ditt kontor är det också du som är ansvarig för fastighetsskötseln. Arbetar du på ett kontorshotell kan du lämna allt sådant åt värden. Det gör att du kan arbeta effektivare och slipper lägga tid på sådant som egentligen inte tillhör dina ordinarie arbetsuppgifter. Att sköta en fastighet kostar även en del pengar. När du hyr plats på ett kontorshotell ingår fastighetsskötseln i hyran och du slipper lägga ut fantasisummor på renoveringar. Man kan med andra ord säga att det finns pengar att tjäna på att hyra sitt kontor istället för att äga det. På Workaround.io kan du hitta lediga platser på kontorshotell i Uppsala redan idag. Där finns många fräscha lokaler att välja bland.